Inställt Årsmöte

Hej kamrater vi i styrelsen har beslutat att flytta fram årsmötet pga Corona viruset. När det blir av kan ingen av oss svara på i nuläget. Men att låta ett möte gå före liv och hälsa vore en väldigt dålig idé. Ni som ändå väljer att åka till Överlida gör detta på eget bevåg. Det enda där finns att säga om det är att jag hoppas att ingen blir sjuk. Håll avstånd och var noga med handhygien med tanke på att det är offentlig miljö både i duschar och toaletter. Vi får återkomma med nytt datum och plats när världen känns som en trygg plats igen. Med vänlig hälsning, Björn Bjonzo Nilsson med styrelse.

En reaktion på “Inställt Årsmöte

  1. Bernt Tjernberg

    Bra beslut hoppas att vi kan ses när vi kan kramas igen Inom en snar framtid Utan baskelusker Ha de Ha en bra sommar

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *