Kategoriarkiv: Träffar

För att hedra vår goe Sven-O gav klubben ett bidrag till Cancerfonden med följande ord:

Sven-O

Tack för delade mil och för att vi fått kalla oss för dina vänner. Medlemmarna i Venture Club of Sweden

Hej vänner!
Styrelsen har idag tagit beslutet att avlysa alla träffar för i år. Vi återkommer 2021 med nya friska tag. Nuvarande styrelse sitter till nästa år och pysslar om klubben efter bästa förmåga. Samtidigt har vi beslutat att alla som betalt medlemsavgift för 2020 är automatiskt medlemmar 2021. Motion som är inlämnad flyttar också med till nästa år.
Sköt om er nu, så ses vi!

Jeanette Karlsson
Sekreterare

Inställt Årsmöte

Hej kamrater vi i styrelsen har beslutat att flytta fram årsmötet pga Corona viruset. När det blir av kan ingen av oss svara på i nuläget. Men att låta ett möte gå före liv och hälsa vore en väldigt dålig idé. Ni som ändå väljer att åka till Överlida gör detta på eget bevåg. Det enda där finns att säga om det är att jag hoppas att ingen blir sjuk. Håll avstånd och var noga med handhygien med tanke på att det är offentlig miljö både i duschar och toaletter. Vi får återkomma med nytt datum och plats när världen känns som en trygg plats igen. Med vänlig hälsning, Björn Bjonzo Nilsson med styrelse.

Hej igen som ni redan vet så har jag och Jessica tagit beslut om att inte närvara på vårträffen och årsmötet angående årsmötet. Styrelsen vill att jag går ut med frågan om hur många som kan tänka sej att flytta fram årsmötet? Era åsikter är viktiga.

Hej vänner som ordförande vill jag i god tid berätta att jag och Jessica inte kommer till årsmötet och vårträffen pga Corona viruset. Vi jobbar båda där vi träffar många människor. Vi håller avstånd och är noga med handhygien. Men vi vill inte chansa.Livet är för dyrbart. Vi är både rädda om er och om oss själva. Jag ställer givetvis upp för omval om det nu skulle bli ett årsmöte. Var rädda om er vi håller kontakten. Detta är vårt eget beslut och det är fortfarande styrelsen som bedömer om det blir något årsmöte eller inte.

Årsmötet

Kallelse till årsmöte 2020

Styrelsen för Venture Club of Sweden

kallar till årsmöte

Lördagen den 23 maj

Överlida camping kl 15

Lokal meddelas på plats

Mvh

Styrelsen

PS Årsmötet kan bli framflyttat med kort varsel med anledning av Coronavirusets framfart

Under rådande omständigheter så har jag tagit upp frågan angående årsmötet och vårträffen med styrelsen. Jag vill gärna höra medlemmarnas åsikter i frågan. Ska vi ställa in och flytta fram? Eller Ska vi avvakta och hoppas på det bästa? Var nu rädda om varandra och var försiktiga Med vänlig hälsning, Björn Bjonzo Nilsson.